Blackberry Prepaid van Vodafone

Vodafone introduceert als eerste provider de Blackberry Prepaid. Dit is een stap in de goede richting al zeggen we het zelf, tot nu toe kon een eigenaar van een Blackberry smartphone alleen gebruik maken van de diensten in combinatie met een Blackberry abonnement. Vanaf nu kun je met een Blackberry Prepaid ook gebruik maken van alle diensten zoals; internetten, mmsen, sms, im, muziek en entertainment.

Met de Blackberry Prepaid kun je ook gebruik maken van pingen! (ik adviseer trouwens What’s APP i.p.v Ping). Je kan met je Blackberry Prepaid alles doen wat je anders ook zou kunnen met een  Blackberry Abonnemet.

Prijsinformatie

De Prepaid Blox voor BlackBerry wordt in combinatie met de BlackBerry® CurveTM 8520 aangeboden voor € 179,99 (incl. € 10 tegoed . Klik hier voor meer informatie

Voor klanten die al een BlackBerry toestel hebben, is er een Prepaid Sim Only voor € 19,99 (incl. € 10 tegoed en tot eind 2010 zijn de BlackBerry diensten gratis).

Vanaf 2011 is de prijs voor de Prepaid Blox voor BlackBerry € 12,50 per maand.
Het complete pakket voorziet toegang tot BlackBerry Messenger, e-mail, sociale netwerken en het internet. De BlackBerry Curve 8520 smartphone beschikt ook over uitgebreide multimediatoepassingen en geeft toegang tot muziek, games en andere mobiele entertainmentapplicaties. Het toestel beschikt ook over Wifi® en geeft gebruikers op die manier de mogelijkheid om snel op het Web te surfen.

Vodafone Blackberry PrepaidVodafone.nl

Vodafone.nl Ervaringen

Vodafone.nl RatingVodafone.nl RatingVodafone.nl RatingVodafone.nl RatingVodafone.nl Rating  5 / 5
Site Info
Sitenaam Vodafone.nl
Site url http://shop.vodafone.nl
Reviews Bekijk reviews
 Now  Now